Relaties over Quatro media

“Kwaliteit… tegen een normaal tarief”

“We werken nu een klein jaar met Quatro media. De samenwerking verliep direkt erg goed. Anton is iemand die altijd goed bereikbaar is en dingen snel oppakt en ook oplost. Als het enigszins kan op afstand en als dat niet lukt hoef je nooit lang te wachten op hulp op locatie. Anton denkt mee in oplossingen en houdt ervan om dingen uit te zoeken als hij er niet meteen uit komt.
In de 22 jaar dat ik mijn bedrijf run is hij de eerste IT-er die kwaliteit levert tegen een normaal tarief!”

Marjoes van Doorn

DGA, Kinderdagverblijf Eigen Wijs BV

“Quatro media… een ideale partner”

“Sinds 2015 is Quatro media op een plezierige wijze bij ons bedrijf betrokken.
Anton ondersteund ons met social media management, grafisch ontwerp, technische vraagstukken en realisatie van webtoepassingen. Door zijn werkaanpak -meedenkend en zeer adequaat in de contacten- bouwt hij mee aan de groei van ons bedrijf. Zowel zelfstandig, als ook binnen onze projectteams is Anton flexibel inzetbaar. Dat maakt Quatro media voor ons tot een ideale partner.”

Reindert Doorn

Adviseur IT & verandermanagement, DOCCO IT

“Persoonlijke benadering”

“Quatro media doet meer dan het bouwen van een website. Het hele traject van een fotoserie op locatie tot en met de laatste uitleg over het bijhouden van je nieuwe site is bij Quatro media in goede handen. Over de persoonlijke benadering ben ik zeer tevreden!”

Leander van der Steen

Musicus